‘Ona’ tercer fragment del disc Born·Cel·Ona d’Adala & The Same Song Band

Ja està disponible a totes les plataformes digitals i en format CD ‘Ona’, tercer fragment del disc Born·Cel·Ona, dels barcelonins Adala & The Same Song Band. Aquest és un projecte que reuneix tres EP de curta durada i 14 cançons enregistrades a La Panchita Studio.

‘Ona’ (La Panchita Records, 2018) està composta per tres cançons. Seguint amb l’essència dels anteriors treballs, conviden a prendre consciència i a utilitzar l’art com a eina de transformació social, també hi apareixen reflexions sobre la propietat, l’espiritualitat, la venda de la ciutat al capitalisme i sobre com el poder s’ha apoderat de la història i ens ha portat cap a un sistema cada vegada més desigual.

Adala_Ona_Portada

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.