Informació

e-mail: info@auva.cat

Usuari

L’usuari es compromet a utilitzar aquesta web d’acord amb l’establert en la legislació vigent. De la mateixa manera, l’usuari s’obliga a no utilitzar el web per a activitats contraries a les lleis, a la moral o usos lesius dels drets i interessos de tercers que pugui danyar, inutilitzar o deteriorar el web o els seus serveis o impedir un ús satisfactori del web a d’altres usuaris.

L’usuari es compromet a no fer mal ús de les informacions o qualsevol classe de material accessible a través del web o dels serveis que ofereix.

L’accés a www.auva.cat és responsabilitat única dels usuaris.

L’accés a www.auva.cat no suposa establir cap tipus de relació comercial entre www.auva.cat i l’usuari.

Contingut i drets d’autor

www.auva.cat no és fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços externs.

Els drets de propietat intel·lectual sobre tota la informació escrita continguda en aquesta pàgina web, sempre hi quan no es citi altre fon, són titularitat de www.auva.cat.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Reconeixement -NoComercial- Sense Obra Derivada 3.0 Espanya de Creative Commons.

Els continguts de la web que venen signats per www.auva.cat, excepte les imatges, que podrien tenir drets d’autor, es poden copiar, sempre i quan se’n citi la procedència

El contingut extern a www.auva.cat ve ressenyat amb la fon original. Aquest material és propietat dels seus autors.

Tots els textos i continguts externs a www.auva.cat han estat extrets i publicats amb el corresponent permís del/s seu/s autor/s i, per tant, pot ser necessari el seu permís o aprovació per copiar-los, al no ser-ne els propietaris.

Les fotografies, vídeos o articles d’opinió que apareixen a www.auva.cat són propietat dels seus autors i, per tant, pot ser necessari el seu permís o aprovació per a distribuir-los.

La nostra intenció és no vulnerar els drets d’autor als quals puguin estar sotmeses algunes de les imatges, vídeos o fotografies que poden aparèixer a la web. A l’efecte, sempre que es conegui l’autor de les mateixes es citarà.

Si vostè coneix a l’autor i procedència d’alguna imatge, vídeo o fotografia en què no aparegui la corresponent ressenya i ens ho vol indicar us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Tan mateix, si creu que qualsevol informació o opinió que apareix en aquesta web infringeix algun dret legítim o la legalitat vigent, no dubti en contactar amb nosaltres perquè puguem prendre les mesures oportunes.

La web www.auva.cat, així com cap dels seus desenvolupadors/administradors, no es responsabilitza d’errors comesos pels col·laboradors, ja siguin de naturalesa legal o altra.

Associació Au va! per a la promoció de la cultura