Altres llengües

‘Se te fue’ és el segon avançament de La Sra. Tomasa

La Sra. Tomasa estrena el seu esperat nou senzill ‘Se te fue’. Aquest tema marca el segon avançament de la banda de Barcelona, oferint una perfecta carta de presentació del que serà el seu pròxim treball ‘¡SUENA!’ (Guspira Records 2024).

La Sra. Tomasa es caracteritza per la seva energia i potència en cada un dels seus concerts, demostrant una vegada més per què és una de les bandes més destacades de l’escena nacional. El seu estil únic, que combina ritmes electrònics amb l’essència de la música llatina, ha aconseguit arribar al públic internacional amb actuacions arreu del món destacant la seva presència als Estats Units (Lincoln Center), Colòmbia (Salsa al Parque i BIME Bogotá), Mèxic o Vietnam (Hozo Music Festival).

Després de captivar l’audiència amb el llançament del primer avançament ‘Dale Candela’, La Sra. Tomasa s’embarca en una nova entrega d’emoció i creativitat amb el nou senzill anticipat, ‘Se te fue’. Aquesta cançó promet ser un himne vibrant i enèrgic per a aquells que busquen una melodia que no només els faci ballar, sinó que també celebri l’alegria i la vitalitat de la vida. Amb ritmes contagiosos, ‘Se te fue’ és una invitació irresistible a submergir-se en la música i deixar-se portar pel ritme.

LA SRA. TOMASA

Se te fue

(Guspira Records, 2024)

Aquest nou senzill ‘Se te fue’ ja està disponible i forma part del pròxim treball ‘¡SUENA!’ que es publica l’1 de març.

LA SRA. TOMASA – SE TE FUE

FONT: GUSPIRA RECORDS