DISCOSGeneralMúsica del País Valencià

Borja Penalba estrena ‘Giròvag’ el seu esperat àlbum

El cantant i compositor Borja Penalba divendres 22 de febrer va publicar ‘Giròvag’ el seu esperat primer treball en solitari . 

Fa més de 30 anys que Borja Penalba es dedica a la música, una feina sense horaris ni calendaris. Tothora pensant cançons, musicant-les, arranjant-les i produint-les, passejant-les i compartint-les. Ho ha fet a molts estudis de gravació i a molts escenaris. Ha enregistrat discs i ha fet gires al costat de Feliu Ventura, Miquel Gil, Lluís Llach i d’Obrint Pas, entre molts d’altres. En els darrers deu anys ha compartit camí amb Maria del Mar Bonet i amb Mireia Vives. 

Ara, per primera vegada, es presenta sense compartir nom a la portada amb aquest disc en primera persona, on es despulla –o ‘es nua’, com ell defensa-, i la guitarra i la veu de Penalba, alcen el vol i són les protagonistes.

Com els monjos rodamons que vivien aliens a les normes dels monestirs, l’ànima de giròvag que sempre era dins el músic, ha quedat al capdavant  per a començar aquest viatge de principi definit i de final incert.

Borja Penalba fa música, és músic, fa de músic, és música. 
Giròvag vol ser més que un disc, vol ser més que un concert i una gira. Giròvag és una idea.

BORJA PENALVA

Giròvag

(Discmedi, 2024)

Data de publicació: 23-02-2024

BORJA PENALVA – VIU

FONT: DISCMEDI