Qui som?

auva-sello-desgastat

Au va! és un mitjà de comunicació lliure, autogestionat i en català. Parlem de tota mena d’expressió cultural, en especial de música, tot i que també dediquem espais al teatre i als llibres. Entrevistem a autors i creadors, recomanem i prestem especial atenció a qualsevol acte o espectacle que considerem interessant.

Tots els nostres continguts es difonen via web, també utilitzem les diferents xarxes socials com Instagram, Facebook i Twitter per a fer-ne difusió dels continguts.

Les persones que integrem aquest projecte autogestionat entenem la cultura com una eina de transformació social i la rebutgem com a simple mercaderia o negoci.

Au va! vol ser una eina comunicativa per donar suport a tota mena d’expressió cultural, des del petit grup de teatre al més famós cantant, hi ha tanta creació que els mitjans tradicionals els costa d’absorbir-ho tot, o senzillament hi passen de llarg.

En referència als continguts de creació pròpia, defensem la lliure circulació d’informació i són tots de llicència oberta.

Au va! És possible gràcies a una sèrie de persones que recolzen el projecte de forma totalment desinteressada i voluntària, però amb moltes ganes i forces per tirar-lo endavant. És per aquest motiu que cap dels membres de l’ Associació Au va! per a la promoció de la cultura i cap dels col·laboradors reb cap mena de contraprestació econòmica.

* Au va! no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.