Benvinguts a Au va!,

Som un mitjà de comunicació lliure, autogestionat i apassionat que opera íntegrament en català. A Au va!, creiem fermament en la riquesa i diversitat de l’expressió cultural, amb un enfocament especial en el món de la música, tot i que també obrim les portes al teatre i als llibres. El nostre propòsit és abraçar tota manifestació artística que inspiri, emocioni i provoqui reflexió.

La nostra plataforma serveix com a canal per destacar autors i creadors, recomanar peces úniques i dedicar l’atenció que es mereixen a tots els esdeveniments i espectacles que considerem fascinants.

Au va! abraça les noves formes de comunicació, amb la difusió dels nostres continguts a través de la web i la participació activa en diverses xarxes socials com Instagram, Facebook i Twitter. Creiem en la força de la comunitat virtual per connectar i compartir experiències culturals.

El cor d’Au va! batega amb la convicció que la cultura és una potent eina de transformació social. Rebutgem la mercantilització de la cultura i la percebem com una força viva capaç de canviar i enriquir les nostres vides.

A la base del nostre projecte hi ha la lliure circulació d’informació, amb tots els nostres continguts de creació pròpia sota llicència oberta. Defensem la idea que la cultura ha de ser accessible per a tothom i que la informació hauria de fluir sense barreres.

Au va! és possible gràcies al suport incondicional d’una comunitat de persones que contribueixen desinteressadament i de manera voluntària. Cap dels membres de l’Associació Au va! per a la promoció de la cultura, ni els seus col·laboradors reben cap mena de contraprestació econòmica. L’autogestió és la pedra angular que preserva l’autenticitat del nostre projecte.

Per a nosaltres, la web no és simplement un negoci o una mercaderia; és una eina de transformació social, i Au va! és la nostra modesta aportació a aquesta transformació.

Us convidem a explorar i compartir aquest viatge cultural amb nosaltres. Gràcies per ser part de la comunitat Au va!

Cordialment,

Associació Au va! per a la promoció de la cultura.

* Au va! no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.