EntrevistesEntrevistes Música

Entrevistem Adrià Salas

Avui parlem amb Adrià Salas (cantant de La Pegatina), el músic acaba de gravar un EP amb tres cançons anomenat “Autobombo”, el disc veurà la llum demà dimarts junt un videoclip.

Font imatge: www.lapegatina.com
Font imatge: www.lapegatina.com

– D’on treus el temps Adrià?
El cert és que he gravat l’EP en tres dies, una cançó per dia. Molt ràpid, així surt més fresc. Sense pensar-m’ho massa. Per mi és un joc, perquè La Pegatina és la meva passió. Em sobraven aquestes cançons i he pensat que no estava malament jugar-hi una estona i fer-ne alguna cosa diferent al que faig amb el grup.

– A l’EP trobarem tres cançons que no hi caben al proper disc del grup i que no vols que es perdin. O potser et venia de gust fer-ho?
Ho vaig decidir molt ràpid. Vaig trucar un dia, sense pensar-ho, al Mario de l’Atlàntida Studio i vam trobar tres dies per fer-ho. Quan ho he estat gravant m’he adonat que sí que em venia de gust. Han estat tres dies de desconnexió molt enriquidora musicalment, aprenent i provant coses que no puc fer estilísticament amb el grup.

– De que parlen aquestes cançons?
Hi ha una crítica social a la gent que es deixa endur per la corrent d’opinió del moment, una altra crítica al govern català, perquè ens l’està fotent, i una cançó més amorosa.

– Tenen el segell “Pegatinero” o veurem un altre estil musical?
Ho he ensenyat a amics i l’estil és diferent però se’m reconeix fàcil. Hi ha una cançó country, una més surfejada i una altra més pop. Les tres són diferents, és un experiment.

– En quin idioma són les cançons?
En català, potser per això volia evitar que quedessin en l’oblit. Són cançons que em remouen coses per dins.

– I com havia de ser, l’EP ve amb col·laboracions… Quins són els motius d’haver triat a Lidia Guevara, Ramon Mirabet i Ivette Nadal?
Són músics que admiro i volia compartir-hi la meva aventura. A més, són veus que m’encanten i que vull ensenyar al públic.

autobombo

– On trobarem aquest EP i quan?
Només en digital. Estarà a Spotify, iTunes, Deezer, etc. També he gravat un videoclip.

– El projecte s’anomena ‘Air Canela’, ens pots fer cinc cèntims d’aquest projecte?
La meva intenció és que “Air Canela” sigui una plataforma per crear videoclips, fer produccions de directe i fer música. He començat per un EP, perquè ha sortit així d’aquesta manera.

– Veurem un Adrià Salas en solitari?
Fins d’aquí molts anys, no.

– Tot i que sigui com a divertiment, no et ve de gust provar alguna cosa en solitari o en petit format?
M’estimaria més fer alguns concerts acústics a bars, com fèiem a l’inici. No m’omple fer coses sol, necessito rodejar-me de gent i formar equips que m’aportin coses.

Agrair-te un cop més la teva amabilitat i ja saps que tens la nostra web a la teva disposició. Gràcies pel teu temps.

Voleu més informació?
 Facebook: Air Canela
 Twitter: Air Canela

Comment here