Música del País ValenciàSENZILLS

Nou single de Vienna “Cançó de partida”

Vienna és un grup de pop que neix l’any 2019 al sud d’Alacant, format per quatre joves: l’Arturo (cantant), el Pau (baixista), el Victor (bateria) i el Julio (veu, guitarra i saxofon). En aquests anys, la banda ja s’ha convertit en una de les principals de música pop del nostre país, amb treballs discogràfics com el darrer: ‘Després d’un temps de bona relació, un dia vaig anar a sa casa’ (Picap, 2022). Un EP replet de col·laboracions potents com la de l’Adrià Salas de La Pegatina, o també la sensibilitat i delicadesa de la Roserona.

Després de l’èxit rotund d’aquest disc, el grup presentava ‘Eixir d’aquí’, una invitació a viure la vida, on comptaven també amb la col·laboració del grup valencià Auxili i, d’aquesta manera, convertien aquest senzill en una mescla perfecta de ritmes llatins, pop, indie i reggae.

Ara, la banda alacantina torna amb més força que mai i amb moltes propostes per descobrir-nos; sempre conservant la seva essència pop, i aportant un toc més alternatiu en aquesta cançó, Vienna presenta ‘Cançó de partida’. Un tema que parla de les absències físiques i mentals, i et transporta a un espai íntim que va creixent a poc a poc per explotar en una tornada final que allibera, per fi, la tensió de la lletra i la melodia.

VIENNA

Cançó de partida

(Picap, 2024)

Data de publicació: 01-03-2024


VIENNA – CANÇÓ DE PARTIDA

FONT: PICAP