Recordem Grups

Recordem… Tots Sants

Una de les bandes mítiques de Mallorca va ser Tots Sants,  nascuda a finals dels anys 80 estava formada per Xavier Ramis (veu), Alex Vadell (baix), Jaume Estelrich (guitarra), Marcos Gil (batería) i Aurelio Pérez (guitarra), des de Manacor van revolucionar el rock en català amb un estil molt més potent al que ens venien oferint els grups de l’època. El seu primer concert va ser el 21 d’agost de 1990.

tot-sants
Tots Sants – Foto: Arxiu discogràfica Blau

En els seus anys de trajectòria el grup va publicar l’any 1990 Tots Sants, una maqueta autoeditada pel mateix grup que incloïa cinc temes, si bé la popularitat els va arribar a inicis dels noranta quan van publicar el llarga durada, Ja m’ho temia (Picap, 1992) que va ser produït per Joan Bibiloni. El seu segon disc va ser Màxima audiència (Picap, 1993) L’últim disc publicat va ser Take the Fly (DiscMedi/Blau, 1998) on 11 de les dotze cançons que formen el disc són en anglès i segurament estem parlant de la seva obra més desconeguda.

Tots Sants – Discografia

A inicis de l’any 2011 va córrer la veu que Tots Sants es reuniran per fer una sèrie de concerts, per celebrar el XX aniversari de la publicació del disc “Ja m’ho temia”.

Va haver-hi un únic concert el 21 d’abril a la Sala Fònica de Muro, i justament quan s’esperava l’anunci de l’esperada gira de celebració dels vint anys, aquest es va truncar per la mort sobtada de Xavier Ramis cantant del grup el dimecres 17 d’agost 2011 als 46 anys.

Tots Sants – Ja m’ho temia

Comment here