DISCOSMúsica del País Valencià

“Amor nòmada”, és el nou disc de Joan Peiró

Amor nòmada (Segell Microscopi, 2024) , és el nou disc de Joan Peiró. Un treball que narra la història d’una dècada de viatge, un recorregut pels seus moments i els seus encontres. Un surfeig per les fronteres de la identitat humana, per a reconèixer-nos com a habitants d’un planeta musicat per les nostres experiències. És un homenatge a la reunió, als sopars, a la festa, als encontres espontanis, a les amistats, a la intimitat comuna, als moments que compartim amb la gent que estimem o amb la gent que tenim a prop en un instant aleatori: un comiat, una declaració casual d’amor, una estoneta a la llar de foc, el record especial.

Joan Peiró Aznar és un guitarrista i cantant valencià. Va nàixer a Potries l’any 1989 i el seu recorregut amb la música va començar a la banda del poble, com la majoria dels xiquets valencians. La guitarra d’en Joan reuneix elements de moltes tradicions diferents, ja que ha pres forma a través dels seus viatges. L’any 2011, Joan Peiró Aznar va començar un camí que el portà a molts llocs del món: Córdoba, Istanbul, Berlín, Buenos Aires, etc. El seu caràcter com a guitarrista, combina tant la formació acadèmica com la formació de carrer. La seva labor com a músic se centra a aprofundir i enriquir les arrels valencianes a través de la saviesa i riquesa de totes les tradicions que conviuen a la nostra terra.

Foto: Ana Cayuela

“Amor nòmada”, és alhora jazz de poble i rumba evocadora, vers tradicional a ritme de buleria i intimitat recitada. El valencià hi esdevé punt de trobada entre molts estils i tradicions que arriben ací de lluny i que neixen de gent diversa.

Data de publicació: 16/02/2024


Joan Peiró Aznar – AMOR NÒMADA

FONT: SEGELL MICROSCOPI