Recordem Grups

Recordem… Duble Buble

Duble Buble, formació osonenca que neix a principis de la dècada dels vuitanta, va ser una banda decisiva de la història moderna del pop-rock català. Els components del grup eren Mari Martínez (veu), Ramon Ferrer (guitarra), Jaume Coromina “Met” (veu), Lluïsa Latorre (teclats), Francesc Latorre (baix), Leonci Coromina “Fonso” (bateria) i Pep Poblet (saxofon i clarinet).

1983 – Duble Buble es consolida com a grup de rock arribant a la final del 2n Concurs de Rock de l’Ajuntament de Barcelona. Un any més tard guanyen el premi “Mogollón Barcelona” i el

1985 el premi “Juventas” atorgat per l’Escola Superior de Relacions Públiques de la Universitat de Barcelona i Ràdio 4.

1985 – Enregistren el seu primer LP Urbi et Orbi, que ràpidament va col·locar-se al capdamunt de les llistes d’èxits de diverses ràdios musicals de Catalunya. D’aquest disc cal destacar els temes “Perduts enmig de l’espai” i “M’estimes tant que m’abonyegues”, aquest últim amb lletra de Quim Monzó i Jaume Vallcorba i Plana.

1987 – Surt el seu segon disc, Clava’t que de nou incorpora lletres d’escriptors com el mateix Monzó, Maria Jaén o Ramon Barnils.

1988 – Enregistren el disc Vides exemplars que comptarà amb un videoclip del tema “El sentit de la vida”, enregistrat amb la complicitat del programa Oh! Bongònia de TV3. Aquests anys seran els més exitosos de la formació.

1991 – Bumerang

1989 – Abandonen el món de la música en actiu després de diversos problemes amb la seva discogràfica.

2001 – Apareix un àlbum recopilatori anomenat Recull.

2006 – Surt al mercat el disc Revisitant Duble Buble que posa al dia els seus temes. Juntament amb aquest àlbum es fan un seguit de concerts que permet tornar a veure en directe el grup.

Comment here