Recordem… Los Draps

Los Draps grup originari de Penya-roja de Tastavins, comarca del Matarranya, la banda es va originar 1992 però no va ser fins finals de 1997 quan el projecte va començar a agafar forma.

La seva manera de ser, una fusió d’estils com ara el hard rock, el punk i l’ska, sempre amb la dolçaina ben present. Banda amb unes lletres molt compromeses i un potent directe, a l’estiu del 2000, graven la primera maqueta anomenada “Terra de Frontera”, l’any 2006 van editar “No mos fareu callar!”, el seu primer treball discogràfic .

Va ser el maig del 2008 quan Los Draps van fer la presentació del seu segon i darrer treball titulat “Un crit al vent”. El disc té dotze cançons, la cançó “Entalto lo pueblo”, interpretada en aragonès.

Actualment el grup està inactiu, tot i que els darrers anys han fet algun directe, aquest any per exemple han actual a l’Aplec dels Ports.

los-draps_un-crit-al-vent_portada

Los Draps ★ Cultura Popular

Aquest vídeo va ser enregistat per “Tu Mirada Profesional” per al grup “Los Draps”, al seu últim concert d’acomiadament.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.