Altres llengüesGeneralSala de PremsaVideoclips

‘If you take the world’ nou single de Sergi Boal

El passat 9 de febrer Sergi Boal va presentar un nou single, If you take the world (Segell Microscopi 2018).

‘If you take the world’ és una cançó que ens vol transportar gràcies a la música, a un canvi de consciència, d’energia, a un nou món. Ha comptat amb la col·laboració a les veus de Clara Luna, i als pianos de Clara Peya, cellos de Dimitri Dolganov i amb una poderosa producció a càrrec de Marc Molas.

‘If you take the world’, ens mostra també que la força de la voluntat i el poder individual de cadascú pot ajudar a canviar els camins, que a vegades semblen ja establerts. Una música amb esperança per a temps convulsos.

Sergi-Boal_Portada-Single

Sergi Boal (feat. Clara Luna & Clara Peya) – If you take the world

Sergi Boal és una guitarrista barceloní, amb influències musicals molt marcades de José Gozález, Nick Drake, Radiohead i Olafur Arnalds.

Va gravar el seu primer disc “Nylon i Turtle” el 2012, un disc de guitarra instrumental basat en composicions pròpies, llançat per la netlabel italiana Acustrónica. Va obtenir un gran èxit de crítica sobretot pel single “Ice Voice”.

A partir d’aquí, i de manera independent i autoproduïda, ha gravat “Silenci”, “Cercle” (el seu tema Núvol aconsegueix un èxit considerable a Spotify). També un disc experimental indie anomenat “The man without a hat” amb tota la instrumentació a càrrec del mateix artista, així com la composició i conducció del projecte anomenat Wheels Collective (What about music) una orquestra pop de 8 músics.

Actualment està treballant en el que serà el seu proper disc.

Comment here