Recordem… Fes-te fotre

El grup Fes-te Fotre es va formar el 26 de desembre de 1990 i els seus components eren: Narcís Palahí (teclats), Albert Darnés (baix), Nico Lopez (guitarra), Marc Barnés (bateria), Francesc Barnés (bateria), Albert Fort (veu). Van publicar dues maquetes i cinc discs.

L’any 1994 van enregistrar la seva primera maqueta “A cops de pedra”. La segona maqueta la van enregistrar l’any 1996, i porta per títol “Qalvanda”.

L’any 1998 van enregistrar el seu primer disc anomenat ”Fes-te Fotre” (DiscMedi), produït per Paco Trinidad.

L’estiu de 1999 van fer més de una vintena de concerts, molts d’ells com a teloners d’Els Pets.

El mes de març de 2000 va sortir a la venda el seu segon disc ”Rídicul”, produït per Lluís Gavaldà, Joan Reig i el seu manager Joan Ramon. Durant tot l’estiu varen fer la gira de presentació d’aquest disc i en destacaríem l’actuació del Senglar Rock, que va ser una de les més exitoses.

El 2001 segueix encara la presentació del seu segon treball discogràfic fins que a la primavera del 2002 treuen el seu tercer disc “Entre tanta gent”, que suposa un canvi de plantejament força interessant en la trajectòria del grup.

L’any 2004 van publicar el seu quart disc anomenat “Ara”.

El seu últim disc el van publicar l’any 2007 i portava per nom ”15 anys”, el seu primer disc en directe en format CD i DVD que recull l’actuació que havien fet al teatre la Gorga de Palamós. Un concert en el que hi van col·laborar Lluís Gavaldà (Els Pets), Berta, Litus i el violinista Sergi Alpuente. Aquest va ser un disc amb catorze cançons que repassaven la història de la banda tot i que a més comptava amb algun tema inèdit.

fes-te-fotre_portades

Fes-te fotre – No tinc solució

El grup ja fa anys que es troba amb una aturada indefinida, tot i que avui en dia la majoria d’integrants de Fes-te fotre, formen part del grup de versions l’Orquestra Di-Versiones.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.