“Sucre!” primer disc de Somboits

‘Sucre!’ (RGB Suports, 2017) és el primer disc de Somboits grup format per 8 joves de Figueres i amb un objectiu molt ben definit: una aposta clara per la música professional i amb les ganes i l’energia de voler transformar en cançons totes les sensacions que els rodegen. Per aquest primer treball, la jove formació s’ha posat en mans d’un productor de prestigi internacional com és el Marc Martín i que ha treballat amb artistes com Roser, La Pegatina o la mateixa Paulina Rubio.

‘Desafiant’

Desafiant, primer senzill del disc, és una cançó d’amor i segons el grup, una declaració d’intencions a la voluntat d’assolir els objectius fixats, estimar i valorar el camí que els porti cap a les fites en l’àmbit personal.

Somboits_Sucre_Portada

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.