Pellikana – Viure

‘Viure’ nou videoclip de Pellikana i segon single del nou EP “Viure’t”. Al videoclip trobem als components del grup al seu estat actual en combinació amb xiquets i xiquetes que representen als músics quan eren petits.

18121253_1719135011434926_4856365040974635784_o

‘Viure’ pertany al nou EP de Pellikana, “Viure’t”, editat per Mésdemil. Amb aquest EP, i després de l’èxit del seu darrer disc Moltes Llums (2016) , Pellikana dona un pas endavant apropant-se cap a un so funky enèrgic sense perdre la seua identitat i les seues arrels mediterrànies.

Pellikana: Amb ritme funk enèrgic, Viure és una reflexió sobre el sentit de la vida en general. Viure és començar, estimar i no pensar massa. Viure és mantenir encesa l’esperança en allò que creiem a pesar de la situació caòtica que vivim actualment. La vida és un viatge efímer amb misteris que de vegades no es poden explicar amb paraules.

Pellikana – Viure
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.