“Basat en Fets Reals” primer disc de Porto Bello

Porto Bello, és un jove grup musical d’Altafulla, el Tarragonès, que acaba de presentar el seu primer disc anomenat ‘Basat en Fets Reals’ (Música Global, 2017) i ha comptat amb la producció de David Rossell, les dotze cançons que inclou el disc van des d’una cançó salsa fins a ‘Hem nascut castellers’, un homenatge a aquest món, que van tocar en directe a la Nit de Castells de Valls.

El disc es va presentar a la sala Lo Submarino de Reus, les entrades d’aquest primer concert es van esgotar en una setmana i mitja, més de dos mesos abans. El seu primer videoclip de la cançó ‘Hem nascut castellers’, ha tingut gairebé 25.000 visites a YouTube.

Porto-Bello_Basat-en-fets-reals_Portada

Porto Bello / Basat en Fets Reals
Música Global, 2017

 1. Fantàstica
 2. Crida
 3. La polla
 4. L’últim pirata
 5. Mariana
 6. L’esperança
 7. Tu i jo
 8. Patrícia
 9. Juana
 10. Hem nascut castellers
 11. Festa Major
 12. La frontera

El videoclip: ‘Hem nascut castellers’ vol ser un homenatge al fet casteller i als valors tradicionals que representen les colles i la cultura que els envolta.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.