Festival de la Porta Ferrada, del 19 de juliol al 17 d’agost a St. Feliu de Guíxols

MARTA BASCU, REDACCIÓ GIRONA | 17/06/2013

El Festival de la Porta Ferrada celebra la seva 51a edició a Sant Feliu de Guíxols. Vuit espais diferents acolliran del 19 de juliol al 17 d’agost 21 propostes de música clàssica, jazz, pop, cançó d’autor, flamenco, teatre i dansa.

El Festival de la Porta Ferrada és el més antic dels festivals d’estiu que es celebren a Catalunya, va néixer l’any 1958 davant del Monestir de la Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. El seu caràcter interdisciplinari (reuneix en un mateix marc espectacles de música, teatre i dansa) fa possible convertir-lo en únic per les seves característiques. Aquesta diversitat ve avalada per actuacions del més alt nivell nacional i internacional que omplen aquesta ciutat de la Costa Brava i actuen en el marc incomparable dels seus especials: l’Església romànica del Monestir, el Teatre Auditori Municipal, la Casa Traschler i els patis i jardins de diverses cases de la ciutat.
Amb la voluntat de ser fidel a la seva trajèctoria i alhora impulsar noves línies d’activitat i projecció exterior de la ciutat i el seu entorn, el Festival Internacional de la Porta Ferrada enceta la seva 51a edició

Tota l’informació del festival a la seva web: Festival de la Porta Ferrada, 51a edició