El Son de la Chama “Consciencia”

Consciencia (Kasba Music, 2013) és el primer disc de la banda Tarragonina El Son de la Chama amb el que es presenten al públic, un disc amb13 temes carregats de missatge i energia.

El tema amb el que comença el disc, “Quiero salir de aquí”, és un clar resum dels passatges i colors que ens aniran mostrant a mesura que va sonant la música, passant per sentiments personals com “A Veces” o “Descalzo en invierno” fins l’inconformisme més clar en l’última cançó “Dueños”.

Consciencia és una declaració d’intencions on la banda mostra les seves inquietuds més profundes, transmeten una idea clara de com viure i afrontar la vida, sempre buscant-li la cara positiva, però amb un so d’esperança per sortir al carrer a lluitar per allò que és nostre, demostrant-ho a “A las penas que les den” o a “Amunt”.

El disc neix de les ganes de mostrar l’interior dels vuit músics, expressant el seu caràcter inconformista i les ganes de lluitar per provocar els canvis que cada dia són més necessaris. Aquest esperit es pot respirar en tems com “Calle Injusticia” o “Nada nos detendrá”.

Gravat a La Atlántida Estudio de Barcelona sota la producció de Mario Patiño, amb les col·laboracions d’artistes de primera línia del mestissatge actual com La Pegatina, Bongo Botrako, Txarango i D’Callaos, i recolzats pel segell discogràfic Kasba Music, el grup es veu amb més força que mai per difondre la seva música i té clar que tal com es mostra en les seves lletres, lluitaran per aconseguir-ho.


El Son de la Chama – Consciencia
Kasba Music, 2013

 1. Quiero salir de aquí
 2. A las penas que les den
 3. Ponte Altra
 4. Als de dalt
 5. Yo no la entiendo
 6. Descalzo en invierno
 7. Calle injusticia
 8. A veces
 9. Empieza a reaccionar
 10. Amunt
 11. Dicen Altra
 12. Nada nos detendrá
 13. Dueños

“Als de dalt” va ser el primer single de Consciencia, amb més de 29.000 reproduccions a Youtube. Al tema hi col.labora la banda Txarango, i tracta dels desnonaments que desgraciadament segueixen estant tan presents avui en dia. És una crítica social amb la intenció d’irrompre en els nostres cors mostrant-nos una realitat que realment és tan cruel com les injustícies a les que estem sotmesos.