Aida Sstrings presenta el seu primer disc Tocant de peus al cel

Nascuda a Terrassa, comença a donar les seves primeres passes en el món del Youtube. Allà és on va aprendre les lliçons bàsiques de la guitarra i on més endavant penjava vídeos interpretant les seves pròpies composicions. El seu únic objectiu era transmetre-ho al seu entorn més proper, però el que no s’esperava és que una d’aquelles cançons “Aquesta nit” dedicada al seu país, Catalunya, tingués tant èxit i arribés a tantes persones (102.000 visites). De entre els molts missatges de suport, també va rebre un de l’Oriol González i en Jordi Almirall on li proposaven un projecte que donava l’oportunitat de que l’acompanyés una banda de músics professionals i que pogués gravar el seu primer disc.

Aida Sstrings

Cançó: Aquesta nit
Àlbum: Tocant de peus al cel
CD (Temps Record, 2013)

El disc anomenat “Tocant de peus al cel” és el resum de les anècdotes i experiències que l’Aida explica a les lletres de les seves cançons. Cançons d’amor, per la vida, per les persones i per les arrels, sempre amb un toc d’humor expressa els seus pensaments cap a les coses, sense pèls a la llengua, directe i espontàniament.

Les seves influències estan basades en el rock suau de Tania Swain i Alanis Morissette, el pop agredolç d’Amaral i les bogeries dels inicis d’Els Pets i Lax’n’Busto, amb un toc íntim i acústic com el del seu ídol, John Mayer. La banda formada pel Roc Calvet a la guitarra, Pep Bona chera a la acústica, Gabi Martinez al baix i Oriol Gonzalez a la bateria, presenten un format de pop rock on també entren pinzellades de country, folk i quelcom de jazz.

Durant la gravació han pogut comptar amb la col·laboració d’altres músics com: Xavi Castillo, Tarik Smith, Joan Grifoll i Federico Mazzanti. El treball ha estat realitzat pel tècnic Paquito Escudero i editat per la discogràfica Temps Record.