TRES, és el nou disc de Néstor Mont

tres

Néstor Mont torna amb Tres, el seu tercer treball com a cantautor. Es tracta d’un disc que aposta per la sinceritat sonora, gravat en directe en formació de trio, amb Josep Pérez a la bateria i cors, i Pere Ródenas al baix i cors. Una aposta per la senzillesa i la contundència. Un treball que reflexiona sobre la condició humana, que inclou poemes d’autors com V.A. Estellés i Marc Granell, que posa lletra a La Muixeranga, i que reivindica referents dels drets humans, l’alegria i l’estima.

Resumir la trajectòria musical de Néstor Mont no és tasca fàcil. En la seva etapa de joventut va formar part de diverses bandes de pop-rock. Més tard, s’aficiona a la guitarra clàssica i comença el seu camí com a cantautor. És llavors quan crea, amb Joansa Maravilla i Mara Aranda, el grup Mi bolsillo junto al mar, projecte de guitarres acústiques i veus, que desembocarà en la creació del grup Cendraires on comença la seva aproximació cap a la música d’arrel tradicional i folk i que més tard afavoriria la seva participació en grups com L’ham de foc o Aljub.

En els últims anys, ha col.laborat, entre d’altres, amb Carraixet o Carles Dénia, ha composat músiques per a espectacles poètics, i exerceix de productor per a altres cantautors, tot compaginant la seua feina com a guitarrista i productor de Pep Gimeno Botifarra, amb qui ha fet diversos discos i nombroses actuacions.

Els seus discos anteriors són Sentit (Cambra Records, 2004) i Amor de terra (autoeditat, 2010).

Tres, ha estat enregistrat a l’estudi La Casella amb Josep Pérez i el disseny ha estat a càrrec de Joanra Estellés (La Casa Cantonera).

Concerts de presentació del disc:
 10 d’octubre - 22:30 h Cafeteria de la Centre Cultural d’Almussafes. Entrada Lliure
 11 d’octubre - 20:00 h a la Casa Cantonera d’Algemesí. Entrada lliure.
 30 d’octubre - 20:00 h a l’Auditori Alfons Roig de la Universitat Politècnica
de València. Entrada lliure.
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.