Arriba en català el nou llibre de Peter Handke: La gran caiguda.

Properament Raig Verd Editorial publicarà `La gran caiguda´, el nou llibre de Peter Handke.

G_Caiguda

Sinopsis
La història d’un actor rebel retirat, en un sol dia, des del matí fins a altes hores de la nit. Caminant a través d’una metròpoli d’estiu, dels marges al centre. Les trobades: amb els runners, els sense sostre, les parelles, un sacerdot, un policia. Un camí pel mig de les guerres de veïns, d’antics cartells de polítics reclamant el vot, i que travessa els passadissos subterranis d’un altre món. Llampecs al centre de la ciutat. I la cara d’una dona.

Premsa
«T’aconsello llegir aquest llibre, prendre una canya, posar una ploma ontològica al teu barret com l’heroi de La gran caiguda i seguir-lo. És per al teu propi bé, lector, no te’n penediràs. Es tracta d’una narració directa, amb frases clares i elegants. El llibre és una reminiscència dels començaments de Handke i és impressionant. La literatura alemanya no és concebible sense Peter Handke.»
Die Zeit.

«Tot això està teixit amb un llenguatge que, com en un conte de fades, reuneix els més diversos elements en una sola sensació. Realment no es pot dir si és una sensació de por contínua o d’una afinitat incondicional a aquest món.»
Focus.

«Des dels afores de la ciutat fins al centre, el narrador va vagant tan lentament que tot es converteix en un paisatge que sembla tret d’un quadre de Brueghel: un panorama ple de figures marcadament delineades i increïblement estranyes. Quin gran èxit artístic!»
Die Welt.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.