General

“SUPOSO QUE L’AMOR ÉS AIXÒ”, ÉS EL TERCER ÀLBUM DE GINESTÀ

Ginestà, la banda encapçalada pels germans Júlia i Pau Serrasolsas presenta el seu nou àlbum, “Suposo que l’amor és això” (Kasba Music, 2022). Es tracta del tercer disc del grup, després d’una gira de més de 80 concerts els dos darrers anys.

“Suposo que l’amor és això” és un disc conceptual, que al llarg de les seves deu cançons, pretén exposar diferents perspectives de l’amor.

Per la producció del nou treball, els germans han treballat conjuntament amb en Cesc Valverde (Xicu). Enregistrat a La Royuela Studio, de la mà d’en Xavier Clop i en Quique. Mesclat i masteritzat a Gravacions Silvestres per en Marc Parrot, es preveu que l’àlbum propulsarà a Ginestà com a una de les noves bandes referència dins del panorama musical català.

Suposo que l’amor és això” (Kasba Music, 2022) es va publicar el 4 de febrer. Tanmateix, l’any 2021 Ginestà ens va fer un petit avançament de l’àlbum amb “L’Eva i la Jana”, que acumula més d’1.5 milions de reproduccions en nou mesos i va aconseguir viralitzar un ball a la plataforma TikTok, i “L’Últim Ball”, amb un videoclip amb la Laia Manzanares com a protagonista, que en dos mesos ha arribat a les 200 mil reproduccions.

FONT: KASBA MUSIC