NOTÍCIES

“CORB” NOU SENZILL DE PANTALEÓ JUNT MAZONI

Quatre mesos després de presentar “Afluents”, el seu últim disc, l’artista reapareix aquest 2022 amb un nou tema que compta, també, amb versos inèdits de la poeta Anna Gual.

Portada del senzill ‘Corb’

Pantaleó, nom artístic de Gerard de Pablo, presenta “Corb”, un nou senzill al costat de la veu de Jaume Pla i amb els versos finals d’Anna Gual i eixampla, així, el nou univers que ja va presentar aquesta tardor amb el seu últim disc. “Corb” parla de la inèrcia destructiva del sistema capitalista, d’aquells que la governen i dels qui, des de l’anonimat, la fem créixer a base de zeros i uns a través de la nostra inconscient comoditat.
Com al clàssic “The Birds” d’Alfred Hitchcock, un despertar rabiós i amenaçador de la terra contra l’home per a recuperar allò que li pertany.

Aquest 2022 Pantaleó continuarà portant “Afluents” en una gira de concerts per escenaris i ermites d’arreu del territori. El nou directe inclou projeccions audiovisuals que busquen apropar-nos a l’univers reflexiu de l’artista, a través del seu segell melòdic inconfusible i amb la gran aposta escènica del nou format en el qual s’envolta de músics com Enric Verdaguer, Anaïs Vila i Raül Pérez Armero.

FONT: MÚSICA GLOBAL DISCOGRÀFICA