Au va! - Programa de ràdio Temporada 2016/2017EntrevistesEntrevistes Àudio

Au va! a Ràdio Terra – Programa 26 ‘Especial Entrevistes’

En aquesta edició de l’Au va!, recuperem les entrevistes que hem anat fent al llarg dels 25 programes emesos de moment aquesta temporada. Escoltarem els músics i les seves cançons.

Ens van visitar el grup valencià el Diluvi, vàrem parlar del final de la seva gira i ens van avançar coses del seu proper disc.

Andreu Valor, cantautor de Cocentaina, vàrem parlar dels seus projectes i del nou disc “Bandautorium”.

Guiem Soldevila, cantautor de Menorca, ens va explicar els seus propers projectes, també vàrem parlar de la nominació d’una de les seves cançons al certamen Terra i Cultura que promou Lluis Llach.

CRIM, la banda de punk de Tarragona ens va presentar el seu nou disc “Blau sang, vermell cel”.

Chalart 58 junt el Fermín Muguruza acabavem de publicar el disc “Black is Beltza”, vàrem parlar del disc  i diverses anècdotes del mateix.

Mireia Vives, Borja Penalva i Roc Casagran van passar pels estudis de Ràdio Terra per presentar-nos el seu espectacle i disc “L’amor fora de mapa”.

Oriol Casals, cantautor de Vilafranca del Penedès, ens va parlar del seu projecte musical i ens va interpretar una cançó en directe.

Guillem Anguera, músic d’acordió diatònic ha estat l’últim entrevistat fins la data, amb ell vam parlar del seu recent publicat primer disc en solitari anomenat “14 kms”.

au-va-large

Comment here