SENZILLS

“Que la vida se pare” primer avançament del segon disc dels Habla de mí en presente

‘Habla de mí en presente’ és una de les bandes joves més originals de la música independent espanyola. Nascuda a Berlin en mans d’un alemany, un francès, dos catalans i un mallorquí, la formació ha sorprès gràcies a una barreja genial i molt genuïna de rumba i música electrònica batejada com technorumba.

D’aquesta unió tan especial va néixer el disc “Vivir más” (considerat un dels 50 millors discos nacionals de 2022 per Mondosonoro) i, posteriorment, dues llargues gires a través de les quals, els Habla de mí en presente s’ha anat creuant amb molta gent que ja forma part de les seves vides: artistes, bandes, equips creatius, tècnics, periodistes, promotores de concerts i festivals, persones ràndom que gaudeixen de la música i que van inspirar l’EP “Relaciones” a on col·laboren amb Maruja LimónLadilla Rusa. Darrerament, han col·laborat amb Boye a la cançó “Hemos venido a jugar”.

“Que la vida se pare” (Halley Records, 2024) és el primer avançament de què serà el segon disc dels Habla de mí en presente, que veurà la llum a la primavera. Ritme de ventilador, bombo a negres, violins i una lletra hot, són els ingredients que transformen la cançó que es publica avui en un cant al desig entre dues persones desconegudes. “Que la vida se pare” és una cançó divertida i quotidiana on els Habla de mí en presente parlen de la tensió i la diversió que se sent en els moments previs a un petó entre dues persones que s’acaben de conèixer, just quan els llavis encara no s’han tocat.


Habla de mÍ en presente – QUE LA VIDA SE PARE