SENZILLS

‘Cada Tren’ és el primer senzill del nou àlbum de Flashy Ice Cream.

Flashy Ice Cream és un dels grups pioners a fer música urbana en català. La seva proposta barreja diversos estils com el trap, el rap i el dancehall, afegint-li un toc personal i fresc que ja ha enamorat a milers de joves del país!

Pol Giancana i Sneaky Flex ja s’han convertit en referents de la música urbana a Catalunya i cantada 100% en català. A més, han rebut el Premi com a Millor Disc d’Urbana per la crítica dels premis Enderrock amb els seus darrers àlbums: ‘Don Gelato’ (Delirics, 2020) i ‘AFTERSUN’ (Delirics, 2022). Així és com Flashy Ice Cream s’ha consolidat a l’escena sumant gairebé cent cinquanta mil oients mensuals únicament a Spotify i ja és un dels grups que més sona actualment a la ràdio musical catalana.

Han passat per tots els mitjans, han participat en el Disc de La Marató de TV3 i han actuat per La Mercè a l’escenari d’ELS40, a més de passar per festivals com el Cruïlla XXS, la Telecogresca, el Meridiana Rock, l’Strenes Urbana i l’Acampada Jove, entre molts altres.

El grup de Sabadell ha estat uns mesos a Argentina cuinant nova música, treballant amb productors i artistes d’allà, amb qui han preparat un nou disc que es desgranarà durant aquest 2024, en quatre volums, i destacarà per ser el millor de la història del grup!

‘Cada Tren’ és el primer senzill que dona pas al primer volum del nou àlbum de Flashy Ice Cream. Un single romàntic, emotiu i sentimental que et connecta amb la història d’un amor a primera vista entre un noi i una noia que viatgen en un tren, però que no s’atreveixen a parlar-se durant tot el trajecte. Una cançó nascuda a Argentina i que té referències musicals a artistes com Post Malone i The Kid Laroi, icones del pop urbà mundial.


Flashy Ice Cream – CADA TREN

FONT: DELIRICS