Presentació del disc ‘Notes blaves per l’autisme’

Demà divendres 29 de gener a les 18,45h, a la Sala Polivalent del Centre Cívic La Sedeta (Sicília 321, Barcelona), es farà la presentació als mitjans del disc ‘Notes blaves per l’autisme – Notas azules por el autismo’, un CD solidari on col·laboren diversos músics, alguns de gran renom i trajectòria, com ara Olivier Durand, Max Sunyer, Jordi Sabatés, Jordi Batiste i Amadeu Casas. Pel fet que el disc està destinat a una molt bona causa.

Notes-blaves-autisme

En aquest CD hi col·laboren de manera altruista 15 músics amb un tema cadascú: Olivier Durand, Jordi Sabatés, Max Sunyer, Jordi Batiste, Amadeu Casas, Javi Jareño, Jordi Gomara, Mon Casino Casamor, Pere Pèries, Inés Maguire, Jeroni Pagan, Sergio Dantí, Pedro Jaride, Laura Jareño i März. Els beneficis són destinats a causes relacionades amb l’autisme.

L’Associació Cultural Univers Àgatha Autisme és una entitat sense ànim de lucre que treballa amb la cultura per la sensibilització del que representa el trastorn de l’autisme.

Contraportada-Notes-blaves-autisme

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.