Muerdo “Viento Sur”

“Viento Sur” (Kasba Music, 2016), és el tercer treball discogràfic de Muerdo, un projecte artístic que no deixa de créixer i que en cinc anys de trajectòria ha transcendit dels petits cafès a les grans sales.

Aquest àlbum ha estat gravat i produït al costat de Carlos Manzanares (Pepep i Marieta) a El Tercero Estudios, i en ell, Muerdo, consolida el seu estil acompanyat per músics de primer ordre que ja havien treballat en els seus anteriors àlbums (“Flores entre el acero” i “Tocando Tierra “). Així trobem entre els instrumentistes a Jordi Mestres, Daniel Tejedor i Samuel Vidal al costat de noves incorporacions com el percussionista argentí Martín Bruhn. I són aquests músics els que creen el matalàs musical sobre el qual Muerdo passeja la seva lírica i la seva veu, que en aquest tercer disc llueix, lliure, com mai fins ara i que li permeten acostar-se, des de la cançó d’autor, a gèneres tan diversos com el reggae, el son, el funk, la chacarera, el hip hop o l’ska.

Muerdo_Viento-Sur-Portada

Muerdo / Viento Sur
Kasba Music, 2016

1. Intro
2. Claridad
3. La canción de la carretera
4. Canto pal que está despierto
5. Luz natural
6. No me quieras mal
7. Lejos de la ciudad
8. Sonidos
9. Sendero de paso lento
10. Paisaje submarino
11. Vas a encontrarte
12. Gallo rojo, gallo negro
13. Claridad (Remix)

www.muerdoautor.com
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.