MARUJA LIMÓN PUBLIQUEN EL SEGON VOLUM DE LES “LIVE SESSIONS”

Maruja Limón

‘SOMBRAS’

El proper divendres 1 de gener, Maruja Limón publicarà un nou single i segon volum de les “Live Sessions”, es tracta d’unes sessions gravades en directe amb les que s’estan adaptant alguns dels temes del seu últim àlbum a unes col·laboracions molt especials per a elles.

En aquesta ocasió el tema escollit és “Sombras” per a la gravació del qual han comptat amb la col·laboració de KeTeKalles, grup barceloní que s’ha convertit en una de les revelacions dels últims temps.

“Sombras” es posa a la pell de totes les persones que han hagut d’abandonar la seva terra, i és un cant que protesta per totes les dificultats burocràtiques i socials que això implica alhora que dóna llum a aquestes vivències i Ketekalles, amb la seva energia i poder reivindicatius, donen força a aquest missatge.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.