‘CANÇONS DOLCES vol. III’ de Petit & Nuna

‘CANÇONS DOLCES Vol. III’ és el tercer volum d’una tradició familiar que van començar Petit & Nuna ara fa 3 Nadals. El disc el formen 7 cançons d’estils i formats diversos, sempre conservant el caire dolç i proper que caracteritzen els volums anteriors.

En aquest nou volum hi trobem tres versions molt personalitzades de grups tan reconeguts com The Beatles o Jack Johnson i quatre temes propis. En aquesta ocasió la veu, tant en català com en angles, és molt present al llarg del treball on es pot observar com un toc més elèctric s’incorpora a la sonoritat acústica dels anteriors volums. Cançons Dolces Vol. III també amplia el format pel que fa a instrumentació tractada amb molta cura i atenció per poder transmetre la calma i escalfor tan benvinguda en aquesta època de l’any on ja comencem a trobar el fred. El missatge principal del disc és l’estimació cap a la música i les coses fetes amb consciència i amor, tot embolcallat amb influències de la música soul, clàssica, jazz, pop i amb amalgames inclosos.

Cançons Dolces Volum III, ha estat enregistrat per Jordi Blanes a TimelessRoom Studios, actualment situat a La Casa Del Bosc i produït per P&NProductions.

Petit & Nuna

Cançons Dolces Vol. III

Segell Microscopi, 2020

Cançons:

1 - Alone Again (Gilbert O'Sullivan)
2 - Notes (Petit)
3 - If i fell (Lennon / Mc Carney)
4 - With love (Nuna)
5 - I got you (Jack Johnson)
6 - Little's song (Nuna)
7 - La casa del bosc (Petit)
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.