Kontaminació – Octubre

Fa unes setmanes la banda de Biar, Alt Vinalopó, Kontaminació varen publicar la cançó i videoclip ‘Octubre’, on mostren la solidaritat amb les persones que van defensar els col·legis electorals el passat 1 d’octubre amb motiu del referèndum d’autodeterminació de Catalunya convocat per part de la Generalitat de Catalunya.

En paraules de Kontaminació: «La violència de l’estat l’1 d’octubre va ser contrarestada amb la resposta del poble: Solidaritat, treball de base, cuidar unes de les altres, i sobretot, voluntat de canvi. Aquell dia quedarà gravat com una mostra més del fracàs de l’Estat Espanyol per a destruir els pobles que el conformen. Com aquell dia, defendrem la vida. Per la gent que va posar el cos i l’ànima el dia 1 d’octubre a Catalunya».

Les imatges mostrades són de l’organització Fotomovimiento Quince M, la realització del videoclip ha anat a càrrec de Bruna Films Cooperativa de Videògrafs (Barcelona).

 

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.