Fetus publica en vinil el seu debut “L’epicentre del fangar”

Fetus és el nou projecte d’Adrià Cortadellas (Sanjays),  del bateria Lluís Català i del guitarrista Jordi Anticó (13th Magic Skull o Educators) i el recent afegit al grup Telm Terradas al baix. Amb el nom de Fetus han donat forma a 11 cançons de punk-rock urgent que, sota la producció de Joan Colomo, han donat forma al seu disc debut anomenat ‘L’epicentre del fangar’.

El divendres 6 d’abril ‘L’epicentre del fangar’, es publicarà en una nova edició en format vinil en col·laboració el col·lectiu Natros Sols, els segells Roca Sobirana Records i Bankrobber i el mateix grup.

La festa de presentació serà el 6 d’abril a la sala Almo2bar de Barcelona i compartiran nit amb Vàlius.

Fetus-Epicentre-del-fangar

Videoclip oficial de ‘Les musaranyes’, avançament del disc debut de Fetus “L’epicentre del fangar” (Bankrobber, 2017). Realitzat per Jep Jorba (Poca Broma Produccions).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.