Coneguem a ...Recordem

Coneguem a … Jordi Barceló, pianista i compositor

El pianista Jordi Barceló segueix presentant el seu darrer treball La Grandalla, a Tarragona, Estrasburg i Andorra
El pianista i compositor andorrà Jordi Barceló segueix presentant el seu segon treball discogràfic LA GRANDALLA. Ahir dijous 14 de Març va ser a la seu del Consell d’Europa a Estrasburg per realitzar un concert en motiu del 20è aniversari de la Constitució Andorrana. El proper 24 de Març torna a Catalunya per oferir un concert dins la 19º edició del Festival Internacional Dixieland de Tarragona, al Pub Be-Bop a les 20:00 h (Gratuït). El 15 de Maig participarà al cicle ‘Encant d’Autor’ a la sala la Valireta d’Encamp (Andorra).
Jordi Barceló està considerat el músic per excel·lència d’Andorra. Pianista, compositor i pedagog, és l’actual Director de l’Escola de Música de les Valls del Nord (Comú de la Massana i Comú d’Ordino), on imparteix classes de piano clàssic, modern i jazz. Compagina aquesta feina amb els càrrecs de Vicepresident de l’ASMA (Associació de músics d’Andorra) i de Vicepresident de l’SDADV (Societats de drets d’autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra). És el Director de la banda de música de La Massana, Grossband, integrada per més de 25 músics.
Barceló ha col·laborat com a compositor, arranjador, director musical i intèrpret amb molts des grans noms de la música clàssica, la cançó, el jazz, el flamenc o la música llatina com per exemple Lucrecia, Miguel Àngel Céspedes, la Cotton Club Big Band, Andorra Big Band, Orquesta Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) o la Orquestra simfònica de Sant Cugat entre d’altres.
Al 2010 va editar el seu primer treball discogràfic ‘Latin Stride Piano’. Ara presenta el seu segon disc, ‘La Grandalla (Tocant el cel)’, una memòria de records del compositor. Un disc on recull onze temes que representen situacions viscudes per ell, vivències que amb el temps han esdevingut melodies. Temes de gran bellesa en els quals Barceló ens transmet generosament el sentiment que li va deixar cada experiència viscuda.

Font:

Comment here