Concert Benvinguts Refugiats

Festival de suport a la campanya Refugees welcome
21 de novembre, 21’00h, Cotxeres de Sants, Barcelona
Entrada solidària: 13/15€

Refugees_Welcome

El 21 de novembre un acte solidari ens convida a la participació. Sota el títol de “Benvinguts refugiats”, tres grups s’ajunten per donar suport a les famílies que fugen de la guerra tot cercant un espai on viure.

Serà una vetllada calenta, càlida i festiva, on s’espera la participació del públic alhora de vibrar amb els musics que pujaran a l’escenari.

Obriran la nit Terroristas del Son, la rumba de combat barcelonina. Els set musics capitanejats per l’incombustible José Merino començaran a fer moure peus i mans del respectable amb la seva salsa desacomplexada.

A continuació pujarà a l’escenari José el Chatarra, acompanyat com sempre del Punky Gitano i de la seva fogosa banda, que ens oferirà el repertori del seu tercer treball “Al límite”. Una forta descàrrega de ritmes i melodies aflamencades en una cruïlla urbana on es troben la rumba, el rock, el funk i d’altres estils que es poden escoltar avui dia als barris de les metròpolis.

I la guinda de la nit, el retorn més esperat, després de vuit anys de silenci Martires del Compás arriben a Barcelona en la seva gira “Hola y adiós”, una gira que celebra els vint anys de l’edició de “Flamenco Billy”, el disc que els va obrir les portes de l’èxit i de les gires internacionals.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.