‘BalkaBarna Festival’ 23 i 24 de maig a l’Ateneu Popular 9Barris

Després de la bona acollida aconseguida l’any passat, el 23 i 24 de maig torna el ‘BalkaBarna Festival’, festival dedicat a les músiques balcàniques i de l’Europa de l’Est a Barcelona.

Balkabarna2015

Aquesta edició serà més intensa i més gran, a més d’alguna novetat, en primer lloc una nova ubicació doncs es trasllada a l’Ateneu Popular 9Barris per guanyar espai i comoditat. Es manté el format de dos dies i a més de la programació musical, s’afegeixen activitats per a la canalla, presentacions, tallers i un espai gastronòmic. Un altre novetat d’aquesta nova cita és la participació activa de les diferents comunitats d’origen balcànic i de l’est europeu que resideixen Barcelona.

Bandes
Per primer cop a Barcelona es presenta al ‘DJ. Dr. Malaka’, responsable de les famoses festes Balkan Beats a Londres, i a ‘Zakouska’, quartet francès que treballa entre la música tradicional romanesa i el jazz. A més, el cartell reunirà a sis formacions locals: Basarab, Balkan Paradise Orchestra, Gadjo, The Freak Fandango Orchestra, Asíkides i Gökhan Sürer Quartet.
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.