‘Gener’ estrena nou vídeo en directe

Gener presentarà l’últim vídeo protagonitzat per la banda al complet, serà el proper dia 30 d’abril a l’Electro Pura (Russafa).

Cartell_Gener

És un enregistrament de 30 minuts, a cinc càmeres i a 360º, fet als Novoestudios, el mateix estudi on es va gravar el seu primer disc, El temps del llop.

El vídeo va ser gravat el passat mes de febrer de 2015, hi inclou 5 cançons interpretades en directe, “El temps del llop”, “Al voltant d’un riu sec”, “Contrallum”, “El meu ofici és complaure al vent” i “D’un poble del sud”.

La realització i l’edició ha estat a càrrec de Jano Sempere i Carles Chiner, utilitzant la tècnica del 360º. Facundo Novo sigué l’encarregat de controlar el so del directe. Luciana Novo i Dolo Chanzá van idear l’escenografia.

Teaser del video:
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.