Xarim Aresté “La rosada”

Xarim Aresté acaba de publicar el seu segon treball en solitari anomenat ‘La rosada’, el seu primer projecte va ser Very Pomelo amb qui va arribar a enregistrar tres discos. El músic ha treballat com a guitarrista per a gent com Sanjosex, Maika Makovski, Paul Fuster o Antonio Arias, va acompanyar a Sopa de Cabra en la gira de retrobament de fa uns anys, més tard va editar el seu primer treball discogràfic anomenat ‘Lladregots’ i més recentment el disc ‘Tothom ho sap’ junt Gerard Quintana.

La rosada (Bankrobber, 2015) és un disc amb deu cançons fresques com el nom del disc, on la guitarra és la base de tot i on només hi ha els guarniments justos que reclamava cada cançó. És una obra pensada i construïda en primera persona, feta encara més gran gràcies a les aportacions fetes per grans músics amics seus.

‘La rosada’ és un disc de cançons, 10 cançons com 10 sols. 10 paisatges. 10 aventures. Totes ben diferents, cadascuna més addictiva que l’anterior. Un disc que desprèn màgia i frescor en estat pur.  – Bankrobber.

Xarim Areste_La rosada Portada

Xarim Aresté / La rosada

Bankrobber, 2015
  1. A l’Univers li sua
  2. Ple de gom a gom
  3. Jo t’estimo
  4. Pensant en cercles
  5. Mentre tu dorms
  6. Lleons Marins
  7. Quatre fulles
  8. La Santa Espina
  9. Magenta
  10. Bon vent

ESCOLTA: