GeneralSENZILLS

Acaba febrer amb la publicació dels nous singles de: JJMR, Pep Burgoa, Ölivias i Lo Ramonet

Jo Jet i Maria Ribot presenten el single “HI VA HAVER UN DIA DE SOL”

Com a avantguarda del nou disc de Jo Jet i Maria Ribot, titulat “RIBERA” i que sortirà a la tardor, el 23 de febrer es va publicar el single “HI VA HAVER UN DIA DE SOL”. Una cançó que emergeix com una oda a la llum i l’optimisme. El tema transporta l’oient a un estat d’ànim radiant d’un moment gravat en el record dels anys, reflectint l’aptitud de JJMR per a la creació musical significativa i obrint les portes al món captivador de “RIBERA”. Aquesta peça musical no és només una cançó; és una crida a la memòria, una oda als moments lluminosos que esdevenen eterns.

JJMR opten per presentar-la també en format vídeo en directe, amb els tres músics al voltant d’un foc de camp, cantant la cançó des de la senzillesa i proximitat que els caracteritza.

Data de Publicació: 23/02/2024

Nou disc de Pep Burgoa, titulat “El temps no esborra res”

“El temps no esborra res”, és el tercer treball del cantautor Pep Buorga i vol conjurar-se per contradir la dita popular que assegura justament el contrari. Cadascuna de les dotze cançons que integren el disc inclou una història, un punt de vista o fins i tot un món. Cançó d’autor. Per caràcter i per convicció. Un gènere amb una llarguíssima tradició històrica que gaudeix d’una excel·lent mala salut.

Data de Publicació: 27/02/2024

RES DEL CEL”, el primer single d’avançament del nou disc d’ÖLIVIAS

El passat 28 de febrer es va publicar “RES DEL CEL”, el primer single d’avançament del nou disc d’ÖLIVIAS, abans Olivia Musyk. El disc sortirà el 4 d’abril.

El duet format per Clàudia Balletbó i Isabel Archs desfà amb paciència els nusos de la gola a través del seu so experimental de veu i quatre cordes. Aquesta cançó vol fer d’àncora i situar en un mateix estadi horitzontal la vida i la mort, mentre els violins afilats esquincen suaument el dogma teològic del cel; “el cel és dins teu i no al més enllà”, les melodies en tercera persona de la cançó són un convit pels oients a celebrar des de la consciència i en present.

Data de Publicació: 28/02/2024

“Tot de nou”, el nou single de Lo Ramonet i avançament del seu nou disc, que es titularà “Gir”, i que sortirà el 2 d’abril.

“Tot de nou”, és el nou single de Lo Ramonet publicat el 28 de febrer, serveix d’avançament del seu nou disc, que es titularà “Gir”, i que sortirà el 2 d’abril.

Aquesta cançó parla de l’amor individual i col·lectiu, i té la veu i la guitarra com a principals protagonistes, però en aquesta ocasió, i a diferència de treballs anteriors, hi ha un salt qualitatiu en la producció, molt més acurada i sensible amb les textures vocals i la incorporació d’altres instruments i elements sonors. El resultat és la barreja entre la cançó d’autor i subtils elements electrònics.

Data de Publicació: 28/02/2024

FONT: SEGELL MICROSCOPI