SENZILLS

‘Allez’ és el nou single de Lasta Sanco

“Allez” és el nou single de la banda de Cervera Lasta Sanco. Amb ell pretenen donar la benvinguda a la nova guitarrista de la banda, la Virginia Borràs, “Virgi” i per aquest motiu han escollit un títol tan explícit, “Allez significa continuar, anar endavant, és com dir -som-hi!… És un imperatiu positiu i amb ell animen l’audiència a tirar endavant amb el que es proposi i sobretot compartir la interculturalitat, que és una de les coses amb la que més identificats ens sentim com a grup. Alhora li diem a la Virgi i ens ho diem a nosaltres mateixos, noves energies – Allez!”.

Igual que el seu darrer àlbum “Renéixer”, el tema ha estat enregistrat a casa del Manel Pedrós Vila, tècnic de so del grup, i produït per Dario Diaz Valverde, membre del grup que va deixar la guitarra per dedicar-se exclusivament a la producció dels nous temes.

A “Allez” hi trobem la col·laboració del cantant gironí Erik Sánchez, líder de Trópiko i el video està filmat al local de la companyia cerverina Sound de Secà. De la realització del vídeo i de les noves fotografies s’ha encarregat, com en anteriors ocasions, la Núria Pulido, col·laboradora habitual del grup, fent d’aquest treball, un cop més, un treball de kilòmetre zero completament, fet que els serveix per a continuar reivindicant el seu territori més proper.

Lasta Santo

Allez

(Kasba Music, 2024)

Data de publicació: 1 de març de 2024

LASTA SANCO – ALLEZ

FONT: KASBA MUSIC