"28 i mig" a la Biblioteca de Catalunya

REDACCIÓ | 25/07/2013

28 i mig és un espectacle de laperla29, que fidels al seu bon fer en la creació d’espectacles de qualitat ens fan arribar un homenatge a Federico Fellini.
Segons paraules d’Oriol Broggi, director de l’espectacle:
28 i mig és una recreació. Un recreació de paradisos perduts, i un viatge cap a aquells moments i aquells temes que t’acompanyen al llarg de la vida. Una volta per la cultural universal, la literatura, el cinema…. l’amor, la vida, la mort. Tot aquest dubte existencial que intentem explicar a través de l’art, i del teatre. Aquesta vegada hem trobat refugi en el món de Fellini, en les seves imatges i la seva estètica, i sobretot en el món de la fantasia i la ficció. Per això, el salt entre la vida real i la fantasia és constant i és tan necessària.
Sense saber com, en un moment com en el que ens trobem de crua realitat, hem sentit la necessitat de marxar lluny, de buscar la bellesa, l’elegància, la seriositat i la disbauxa, el seny i la rauxa, i el més enllà”.

FITXA
Repartiment: Tomeu Amer, Xavier Boada, Màrcia Cisteró, Pablo Derqui, Pol López, Clara Segura, Ernest Villegas, Montse Vellvehí
Adaptacions i treball de text: Jeroni Rubió
Direcció: Oriol Broggi
Del 20 de juny al 28 de juliol de 2013
De dimarts a dissabte a les 20.30h. Diumenges a les 19.00h
Ampliar informació: AQUÍ