Coneguem a … Los Guardians del Pont

Avui us parlem del grup Los Guardians del Pont, format per Joan Cardoner, Martín Rodriguez i Quim Mandado, tots tres ex-components dels mítics “Sangtraït”.

Los Guardians del Pont en una imatge promocional extreta de la seva web

 

Han passat molts anys des que Sangtraït ho deixes, però qui te rock a les venes no el deix fàcilment, i és això el que els va fer tornar a la carretera amb una nova banda de rock dur anomenada Los Guardians del Pont, més coneguts com LGP.

Anteriorment, la banda va editar un primer disc l’any 2010 cantat en castellà anomenat “Rockferatu” i amb Joan Cardoner com a veu principal.

Actualment els LGP estan preparant un nou disc que veurà la llum aquest estiu i on Quim Mandado ha acceptat de nou el repte de tornar a cantar. Amb un grapat de noves i bones cançons, la força de la veu d’en Quim i l’experiència del seus companys, el nou treball de Los Guardians del Pont, no ens deixarà indiferents.

El disc que portarà el nom “Sancta Sanctorum” sortirà publicat durant aquest estiu, i serà un disc important en el panorama del rock del nostre país. Recentment el grup a fitxat per la discogràfica Picap, discogràfica que ja havia publicat els treballs quan formaven part de Sangtraït.