Coneguem a ...Recordem

Coneguem a … At Versaris

At Versaris és una banda formada per Pau Llonch (ex membre de Batzak), Rodrigo Laviña (ex membre de Pirat’s Sound Sistema) i Joan Riera o DJ Singular. Són un dels grups de rap en català més consolidats, i els pioners a utilitzar aquesta llengua i aconseguir difusió i reconeixement. Les lletres del grup toquen un gran ventall de temàtiques, entre les quals destaquen les que posen de manifest la seva militància anticapitalista.

Treballs:
2006 – Va Amb Nosaltres (Propaganda pel fet, 2006)
2008 – La Vida Són 2 Dies (Propaganda pel fet, 2008), EP amb 4 temes, avançament del que seria el seu nou disc.
2009 – A cada Passa (Propaganda pel fet, 2008).
2011 – Per Principis Elegants. At Versaris i Asstrio (Propaganda pel fet! 2011) La primavera de 2010 At Versaris engega juntament amb la banda de jazz-rock Asstrio la gira, “At Versaris i Asstrio, per principis elegants”, que s’allargà fins al juny de 2011 amb una molt bona rebuda de la crítica i el públic.
2013 – No fear (Propaganda pel fet! 2013), amb la col·laboració destacada de Invincible de Detroit i el seu DJ i productor i Waajeed, i anuncien que propers llançaments de nou material en format de lliure descàrrega i distribució.

“Allà on acaba la moda absurda i les herències musicals del subsòl es respecten. Allà on el discurs del rap és sincer i no una façana de mediocre egolatria. Allà on usar la pròpia llengua no és estètic sinó naturalment obvi. Allà on, com deia Gramsci, la cultura no és una pila de dades enciclopèdicament (des)ordenades, sinó un graó cap a la consciència de classe i anticapitalista… Allà comença el rap d’At Versaris.”

Comment here