“La de la xocolata” nou videoclip d’EnZel

“La de la xocolata”, nou videoclip d’EnZel banda de LLeida que el 20 de gener de 2017 editarà el seu primer disc “Capità Ibroprufé” i del que ja han avançat dos cançons “La de les calcetes” i “La de Can Cerberó”.

a0dfe57d-f188-4929-9377-bc45dda9bf35

EnZel neix l’any 2015 a Lleida, arran d’una proposta musical per cantar els missatges enviats a terceres persones des del mòbil del Miki Arbizu. German Rey (veu i guitarra), Toni Cambrodí (guitarra), Ramon Figueras (guitarra), Xavi Jové (baix) i Josep Pagès (bateria) completen la formació i plantegen un pop amb melodies esperades i imprevistes a la vegada. L’estil resultant és tan propi com les lletres, sense posar-se límits ni estalviar influències, passant per guitarres i bases rítmiques atrevides, un timbre de veu que no deixa indiferent i unes composicions que mantenen la tensió mentre desperten l’atenció de qui les sent i les escolta.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.