“Connexions” serà el nou disc de Guillem Roma

“Connexions” serà el nom del nou disc de Guillem Roma que anuncia tres concerts d’estrena per aquest principi d’any.

guillem-roma-connexions-2

Tal com ha anunciat el músic osonenc a les xarxes socials, aquest nou treball discogràfic portarà per títol “Connexions” i s’estrenarà amb tres concerts el 24 de febrer a l’Atlàntida de Vic, el 26 de febrer al festival Tradicionarius a Barcelona i l’11 de març a l’Auditori de Banyoles.

En aquest disc Guillem Roma ha connectat amb altres artistes com Joan Colomo, Judit Neddemann, Joan Garriga (La Troba Kung-Fú), el cantant napolità Alessio Arena, o la cantaora Lina León.

“La música ens connecta amb nosaltres mateixos, amb els altres i també amb el món i el més enllà i això fa molta falta en aquesta societat cada cop més malalta i més separada, per això aquestes noves cançons han nascut buscant aquestes connexions” explica Guillem Roma.

El disc, que està ara en procés de mescla i masterització està produït pel músic i productor Josep Maria Baldomà i sortirà a finals de febrer. Acostumat a nedar a contracorrent en el món de la indústria discogràfica, Guillem Roma, segueix apostant per l’autogestió i crea el seu propi segell discogràfic sota el nom de “Sulawesi Records” per treballar sense intermediaris, ni directrius i per una música lliure.

Al 2017 descobrirem un nou Guillem Roma que amb aquest nou treball que fa un salt endavant en l’univers creatiu de l’artista, reforçant la personalitat i originalitat del projecte.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.