TOC TOC

SISCO PIÑOL | 16/04/2013

L’any 2005 s’estrenava a París “TOC TOC”, una divertidíssima comèdia plena de gags còmics sobre les persones que pateixen algun tipus de TOC: Trastorn Obsessiu Compulsiu.

Amb uns personatges esbojarrats i un text ple de gags còmics, exposat amb molt de respecte vers les persones que pateixen alguna d’aquestes obsessions, el seu autor Laurent Baffie va triomfar al seu país.

Set anys després de la seva estrena a França i avalada per les bones crítiques obtingudes “TOC TOC” va arribar per primera vegada a Barcelona el 29 d’agost de 2012, concretament al Teatre Borràs.

Ara amb més de dues-centes representacions, la comèdia adaptada al català per Jordi Galceran i dirigida per Esteve Ferrer encara es pot veure al Teatre Borràs de Barcelona.

Cartell Promocional de l’obra
Set personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta d’una eminència en psiquiatria amb l’objectiu de resoldre els seus problemes. Cada un d’ells té un TOC particular i diferent del dels altres personatges. El psiquiatra no arriba mai a la consulta i seran ells mateixos els que hauran d’analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament, cosa que acabarà en una teràpia de grup que tindrà unes conseqüències delirants i sorprenents…

FITXA:
Autor: Laurent Baffie
Director: Esteve Ferrer
Adaptació: Jordi Galceran
Intèrprets: Santi Ibáñez, Pep Cruz, Mercè Comes, Noël Olivé, Anna Moliner, Oskar Ramos, Isabelle Bres

Més Informació: AQUÍ