“T’HE TROBAT A FALTAR” EL DARRER ÈXIT DE BUHOS

Fa unes setmanes Buhos va publicar la cançó “T’he trobat a faltar”.
Des de la seva estrena, el senzill ha superat les 311.600 visualitzacions a Youtube i les 66.000 reproduccions a Spotify, amb unes xifres que no paren de crèixer, convertint-se en una de les cançons més populars d’aquest Nadal.

La cançó que tothom canta al País Basc ha arribat aquest Nadal a Catalunya de la mà dels Buhos. Les reproduccions del tema “Zurekin Batera” a Spotify es compten per milions i s’ha convertit en un himne. Ara podrem gaudir-lo en català convertit en “T’he trobat a faltar” gràcies a l’adaptació de la lletra que n’ha fet Guillem Solé. A més, Íñigo Etxezarreta, cantant dels bascos Pol Tor Sarmiento, ha cantat per primera vegada en català al costat de Solé en aquesta cançó. 

Font: Música Global

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.