“SEMPRE ÉS NADAL”, EL NOU SENZILL NADALENC DE JOAN BLAU

Joan Blau presenta un senzill nadalenc, “Sempre és Nadal” una cançó càlida i tendra, que vibra amb tot el que ens recorda el Nadal i que ens emociona per aquestes festes tan nostres, on els sentiments i els records dels que ja no hi són es fan més evidents.

Amb un estil personal Blau reflecteix en aquesta composició les tradicions i les emocions que envolten les festes del Nadal. Ens transporta a la taula on el menjar i l’alegria en són els plats principals, tot i que no deixa en l’oblit el records pels que no ens hi poden acompanyar.

Amb el títol “Sempre és Nadal” es fa una crida a que l’esperit que ens embolcalla per Nadal tingui lloc cada dia de la nostra vida, a recordar els que ens falten i que ens han ensenyat tant. Però sobretot a ser feliços i ajudar-nos entre tots i totes.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.