GeneralMúsica del País ValenciàSENZILLS

TACHO I L’ASSOCIACIÓ MUSICAL CIUTAT DE BENICARLÓ PRESENTEN EL DOBLE SINGLE ‘ARRIMAETA’

Tacho i l’Associació musical Ciutat de Benicarló presenten el doble single Arrimaeta (Ventilador Music, 2024), escrit íntegrament en valencià i de marcat caràcter popular, ja disponible a partir d’avui 26 de gener. Una producció d’avantguarda i 100% ballable que combina, amb delicadesa i atreviment, el sons clàssics del pasdoble, amb els ritmes llatins propis de l’artista i petites pinzellades que ens faran recordar a la icònica Ruta del bacallà. Una potent barreja al servei de la diversió popular!

La peça consta de dues parts: “La Bachateta” i “Xiqueta meua”(epíleg). La segona de les quals, es tracta d’una versió del popular pasdoble compost per José Serrano, “El Fallero”. Un sentit homenatge a la cultura i a la tradició valenciana i fallera que, juntament amb el primer tema, construeix un explosiu petard musical per deixar-nos a tots atònits. Un “banger” que servirà per anar escalfant els motors per la festa més internacional del País Valencià.

A més, cal remarcar que entitats relacionades amb l’escena fallera recolzaran la sortida de la cançó amb diferents actes perquè Arrimaeta (Ventilador Music, 2024) esdevingui tot un himne popular durant les Falles d’aquest 2024.

ARRIMAETA – TACHO

FONT: VENTILADOR MUSIC