‘Sense Pistola’ sobre poemes d’Enric Casasses

‘Sense pistola’ és una tria de poemes del llibre , d’Enric Casasses. La Nagana és una marca de pistola tan popular a Rússia com el Colt ho és a Amèrica. ‘Bes Nagana’ vol dir sense Nagana, sense Colt, sense pistola, sense violència, tranquil.lament, sense pressa, amb calma, en pau.

Un projecte musical amb Arturo Gaya (veu), Laia Oliveras (veu), Paco Prieto (guitarra) i Kike Pellicer (baix i direcció musical). Posen música als versos perquè prenguen la seva pròpia volada sortint de les pàgines dels llibres, trencant fronteres i arribant a les cases, als bars, als corredors de fons, als conductors de vehicles solitaris, als viatgers de trens nocturns, als buscadors d’internet.

Sense-pistola

Pertanyo a la Llibertat – Sense pistola

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.