Comença la tercera edició de ‘Kacu Mensi l’espectacle’

Comença la tercera edició de “Kacu Mensi l’espectacle”, 14 teatres inauguren la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona.

La festa es celebrarà aquest diumenge 25 d’octubre al Teatre Poliorama i oferirà activitats gratuïtes per a les famílies.

Kacu-Mensi

L’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi organitza la tercera edició de la festa “Kacu Mensi l’espectacle” per tal de celebrar l’inici de la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona. La festa serà el proper diumenge 25 d’octubre i tindrà lloc al Teatre Poliorama.

La jornada començarà a les 10.30 hores i oferirà diversos tallers i d’altres activitats gratuïtes per a les famílies. A les 12 hores es donarà inici a l’acte central de la festa on els assistents podran fer un tast d’alguns dels espectacles programats durant aquesta temporada als teatres de Barcelona i conèixer els seus protagonistes.

El clown Albert Vinyes serà l’encarregat de presentar l’acte que s’allargarà fins les 13.30 hores. Vinyes ha format part de companyies com Gog i Magog, Clownfish i Kamchatka, entre d’altres, i ha col·laborat en diversos programes de TV3. Actualment presenta espectacles de clown en solitari, amb la seva pròpia companyia.

Els següents teatres de Barcelona participen a la festa “Kacu Mensi l’espectacle”, ja sigui oferint informació de la programació que tenen prevista per aquesta temporada, com amb una petita mostra sobre l’escenari d’alguns dels seus espectacles:

Antic Teatre – Teatre Barts – CCCB – Teatre del Raval – Lluïsos de Gràcia – Teatre Poliorama – Porta 4 – Teatre Regina – Sala Atrium – Teatre Tantarantana – SAT – Teatre Teatreneu – Teatre Almeria – Versus / TGB.

També podrem gaudir amb les cançons de la coral de joves Top Teen, que han participat al programa de Oh Happy Day i a la darrera edició de la Festa dels Súpers.

L’entrada a la festa “Kacu Mensi l’espectacle” és gratuïta. Les famílies que vulguin assistir hauran de reservar les entrades de manera anticipada a través del formulari que trobaran a la pàgina web de Kacu Mensi: www.kacumensi.cat

Sobre Kacu Mensi:
Kacu Mensi és una associació que aglutina professionals de diferents àmbits del teatre infantil i familiar que treballen per la projecció, protecció i dinamització del sector. Una associació formada per artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d'exhibició. Professionals que creen, promouen i defensen les arts escèniques per famílies, infants i joves.
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.